jueves, 23 de diciembre de 2010

SORTIDA NADALENCA A ESCORNALBOU

La Mola de Colldejou embromada
En un principi havíem parlat de fer un esmorzar nadalenc a Rojals, però el fred ens ha fet canviar d'opinió i amb el vot en contra del Juanmi, fidel client de "La Socarrimada ", hem decidit fer la festa més a prop.



L'Anscari, jo, Juanmi, i el Rafel

El pretexte per inflar-nos com bacons ha estat una pujada al Castell d'Escornalbou pel camí del trenet i baixar per la pista asfaltada de Duesaigües per anar a parar al restaurant Cunirri on ha començat l'orgia: pa de pagés amb llonganissa, callos, cargols, music,vi ranci,vi dolç,vi amb gaseosa, cafe i xupito.


Després del avituallament fibrós i isotònic tornem per Riudecanyes, Montbrio i Cambrils on pararem per fer el segon control: calamars, muscúls, olives, cervessa i xampús.



El Rafel en plena sessió gastronòmica, fent una conferencia
sobre quina és la millor forma de cuinar un cervell de xai.



L'Aquarius comença a fer efecte

 De fet la sortida d'avui es podria titular
RUTA GASTRONOMICA MAR I MUNTANYA

Amb aquesta cara vam acabat tots.


¡¡ BONES FESTES I MOLTA SALUT PER A TOTHOM!!
 



1 comentario:

  1. Amigable sortideta la que vam fer, m'ho vaig passar molt bé.

    La foto de "La Mola embromada" me la he ficat de fons d'escriptori. Et va quedar molt maca.

    Per molts anys més!!!

    ResponderEliminar