La Mola de Colldejou embromada |
En un principi havíem parlat de fer un esmorzar nadalenc a Rojals, però el fred ens ha fet canviar d'opinió i amb el vot en contra del Juanmi, fidel client de "La Socarrimada ", hem decidit fer la festa més a prop.
L'Anscari, jo, Juanmi, i el Rafel |
El pretexte per inflar-nos com bacons ha estat una pujada al Castell d'Escornalbou pel camí del trenet i baixar per la pista asfaltada de Duesaigües per anar a parar al restaurant Cunirri on ha començat l'orgia: pa de pagés amb llonganissa, callos, cargols, music,vi ranci,vi dolç,vi amb gaseosa, cafe i xupito.
Després del avituallament fibrós i isotònic tornem per Riudecanyes, Montbrio i Cambrils on pararem per fer el segon control: calamars, muscúls, olives, cervessa i xampús.
El Rafel en plena sessió gastronòmica, fent una conferencia sobre quina és la millor forma de cuinar un cervell de xai.L'Aquarius comença a fer efecte |
De fet la sortida d'avui es podria titular
RUTA GASTRONOMICA MAR I MUNTANYA
Amb aquesta cara vam acabat tots.
¡¡ BONES FESTES I MOLTA SALUT PER A TOTHOM!!
Amigable sortideta la que vam fer, m'ho vaig passar molt bé.
ResponderEliminarLa foto de "La Mola embromada" me la he ficat de fons d'escriptori. Et va quedar molt maca.
Per molts anys més!!!