martes, 18 de enero de 2011

FESTA DE FI D'ANY. POBLET II

Finalitza l'any amb alguns apunts que inviten poc al optimisme; No gaire bona perspectiva laboral , pujada bèstia del cost de la vida, acollonamenta continua i matxacona per part dels mitjans de comunició amb la puta crisis com pretexte. Però tot això queda  minimitzat comparat amb el problemes de salut que estan patint algunes persones molt properes i estimades per a mi .
Per oxigenar-me una mica, avui dia 31, decideixo donar un tomb pels sempre gratificants i relaxants boscos de Poblet. Comparteixo excursió amb el meu gendre, l'Imar.
La Conca de Barbera sota un mar de nubols.
Pedalada clàssica que, sortint del parking de Poblet,  pujarem fins la Mola dels Quatre Termes, combinant pistes i senderons, amb un recorregut curt però molt maco i divertit.La Cascada

L'Imar a prop del Pou De Gel

Sender del ColomLes espectaculars vistes des del Pic de l'Àliga ens obliguen a baixar de la bici per poder-les gaudir amb tranquil.litat.Mola dels Quatre Termes. El punt més alt de l'excursió 1125 m.
La boira ens ha atrapat, ens mengem els entrepans i tornem a Poblet pel GR de La Pena i el senderó dels Matarrucs.


El archifotografiat Mirador de la Pena

Un luxe pedalar per aquest senderó dels Matarrucs.

Tornem cap a casa amb la sensació de haver fet alguna cosa bona pel nostre cos i la nostra ment, equilibrant en part la gran atiborramenta d'aquest dies.
No hay comentarios:

Publicar un comentario